McDonald’s™ Kids Race 1km

McDonald’s™ Kids Race 1km

McDonald’s™ Kids Race 1km

Ο αγώνας δρόμου ενός χιλιομέτρου αποτελεί μια σύντομη διαδρομή που συμπεριλαμβάνει το McDonald’s™ Kids Race 1K.

Το McDonald’s™ Kids Race 1K είναι η ιδανική διαδρομή για να εισάγει τα παιδιά και τα άτομα με ειδικές ικανότητες, στο πνεύμα του αθλητισμού.

Απευθύνεται για την ηλικιακή ομάδα από 4-17 χρόνων και είναι δωρεάν για όλους τους μαθητές χάρη στην ευγενή υποστήριξη των McDonald’s™.

Παροχές Αγώνα συμμετεχόντων:

• Συλλεκτικό τεχνικό t-shirt υψηλής ποιότητας.

• Μοναδικά φιλοτεχνημένο μετάλλιο τερματισμού

• Τσάντα πλάτης με το λογότυπο της διοργάνωσης

• Ηλεκτρονικό δίπλωμα συμμετοχής με αναγραφή του ονόματος και της επίδοσης

• Αριθμό συμμετοχής με τυπωμένο το όνομα του δρομέα εφόσον δηλωθεί νωρίς

• Παροχή ισοτονικών ποτών- χυμών στους σταθμούς τροφοδοσίας

• Δωρεάν και πλήρης υγειονομική κάλυψη

• Υπηρεσίες αποκατάστασης (μασάζ) για όσους δρομείς το επιθυμούν

• Χάραξη ονόματος στο μετάλλιο (προαιρετική παροχή)

Οδηγίες για τους Δρομείς

Σε κάθε περίπτωση όλοι οι αγωνιζόμενοι συμμετέχουν με αποκλειστικά δική τους ευθύνη.Οι διοργανωτές δε φέρουν καμία ευθύνη για οτιδήποτε συμβεί στους συμμετέχοντες όλων των αγώνων Δρόμου της Διοργάνωσης, σχετικά με θέματα ΥΓΕΙΑΣ – κατά τη διάρκεια του αγώνα, τα οποία οφείλονται σε έλλειψη προληπτικού ιατρικού ελέγχου.

Συστήνεται σε όλους τους συμμετέχοντες να έχουν υποβληθεί πρόσφατα σε ιατρική εξέταση και ειδικότερα σε όσους είναι άνω των 35 ετών, σε καρδιολογικό έλεγχο.

Για τη συμμετοχή στον «Radisson Blu Διεθνή Μαραθώνιο Λάρνακας», η ενυπόγραφη αίτηση συμμετοχής – δήλωση του συμμετέχοντα, σημαίνει τη γνώση του όσον αφορά στις ειδικές απαιτήσεις του αγώνα, την καλή του υγεία και φυσική κατάσταση, την προηγούμενη ενασχόληση του με αγώνα ειδικών απαιτήσεων και την απόλυτη ευθύνη του για τη συμμετοχή του στον συγκεκριμένο αγώνα δρόμου.

 

Από τους διοργανωτές δεν θα ζητηθούν ιατρικές βεβαιώσεις καθώς όλοι οι συμμετέχοντες αγωνίζονται με δική τους αποκλειστική ευθύνη και οι ανήλικοι με ευθύνη των κηδεμόνων τους υπογράφοντας τη σχετική Υπεύθυνη Δήλωση η οποία συμπεριλαμβάνεται στην έντυπη ή στην ηλεκτρονική δήλωση εγγραφής για τον κάθε ένα αγώνα της Διοργάνωσης.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα, προσωπικό ιατρικών υπηρεσιών και πρώτων βοηθειών θα βρίσκεται στην περιοχή εκκίνησης-τερματισμού αλλά και σε επιλεγμένα σημεία της διαδρομής για την αντιμετώπιση οποιουδήποτε επείγοντος ιατρικού περιστατικού με την παροχή πρώτων βοηθειών.

facebook
twitter
instagram
youtube