Περικλης Ιακωβακης

Περικλης Ιακωβακης

Περικλης Ιακωβακης

«Με μεγάλη μου χαρά αποδέχτηκα την πρόσκληση να γίνω πρεσβευτής του 1ου Διεθνούς Μαραθωνίου της Λάρνακας, μίας νέας διοργάνωσης που είμαι σίγουρος ότι θα γνωρίσει μεγάλη ανάπτυξη και επιτυχία τα επόμενα χρόνια!

Ο λόγος που αποδέχθηκα την πρόσκληση είναι οι ιδιαίτεροι συναισθηματικοί δεσμοί που με συνδέουν με την Κύπρο καθώς λόγω του υπέροχου κλίματος της, έχω κάνει πολλές φορές πρετοιμασία στη νησί και έχω τις καλύτερες εντυπώσεις τόσο από το Νησί όσο και από τους κατοίκους.

Επίσης από τότε που σταμάτησα τον αθλητισμό προσπαθώ με όλες τις δυνάμεις μου, να ενθαρρύνω τους συμπολίτες μας να ασχοληθούν τον αθλητισμό και να βάλουν την άσκηση στην καθημερινή τους ζωή, καθώς μόνο οφέλη θα έχουν από αυτό, τόσο για τη σωματική όσο και για την ψυχική τους υγεία

Σας καλώ λοιπόν να πάρετε όλοι μέρος στο μεγάλο αυτό αθλητικό γεγονός και να γεμίσουμε στις 19 Νοεμβρίου τους δρόμους της Λάρνακας, με ένα πανέμορφο, πολύχρωμο ανθρώπινο ποτάμι, που θα αθλείται, θα διασκεδάζει, αλλά και θα στέλνει μήνυμα για μία καλύτερη ζωή.

Σας περιμένω στη Λάρνακα!»

Λίγα λόγια για τον Περικλή

Ο Περικλής Ιακωβάκης (24 Μαρτίου 1979) είναι Έλληνας αθλητής. Ήταν πρωταθλητής του στίβου στα 400μ. με εμπόδια. Έχει στο ενεργητικό του μεγάλες διακρίσεις σε εθνικό και διεθνές επίπεδο. Προπονήτριά του ήταν η Μαρία Σωτηρακοπούλου. Κατέχει το Πανελλήνιο ρεκόρ Ανδρών στα 400μ Εμπ με 47:82 από το 2006.

facebook
twitter
instagram
youtube