fbpx

Γιατί ο Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας αποτελεί μια μοναδική εμπειρία

Γιατί ο Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας αποτελεί μια μοναδική εμπειρία

Ψάχνετε λόγους για να δηλώσετε συμμετοχή σε έναν μαραθώνιο και να βιώσετε αυτή την εμπειρία; Εμείς θα σας παρουσιάσουμε τέσσερις τουλάχιστον λόγους για να βρεθείτε στη Λάρνακα στις 17 Νοεμβρίου και να τρέξετε στον τρίτο Radisson Blu Διεθνή Μαραθώνιο Λάρνακας.

Ο Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας αποτελεί μια μοναδική εμπειρία που δεν πρέπει να χάσετε γιατί:

*Είναι οργανωμένος στα πρότυπα των πιο διάσημων μαραθώνιων. Τίποτα δεν αφήνεται στην τύχη του, καθώς όλα είναι προγραμματισμένα, ώστε να μην φύγει κανείς με το αίσθημα του ανικανοποίητου από τον μαραθώνιο. Καθ’ οδόν για την τρίτη διοργάνωση και με την εμπειρία και γνώση των δύο προηγούμενων, η οργανωτική επιτροπή υπόσχεται να χαρίσει έναν αξέχαστο μαραθώνιο σε όσους συμμετάσχουν.

*Η συνεργασία με σπουδαίους μαραθώνιους, όπως της Ρώμης και της Ρόδου, αλλά και του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας, εγγυάται ακόμη καλύτερα αποτελέσματα, αφού στόχος αυτών των συνεργασιών είναι η ανταλλαγή τεχνογνωσίας για την καλύτερη δυνατή διεξαγωγή του μαραθωνίου. Εχθρός του καλού είναι το καλύτερο και στόχος, άλλωστε, των διοργανωτών είναι η διαρκής βελτίωση του μαραθωνίου.

*Όσοι μένουν στη Λάρνακα έχουν την ευκαιρία να τρέξουν στον μαραθώνιο της πόλης τους και να ζήσουν εκ των έσω το γεγονός που συζητιέται κάθε χρόνο σε όλη την Κύπρο (και όχι μόνο) και διαφημίζει έτσι την πόλη του Ζήνωνα. Όσοι μένουν εκτός Λάρνακας μπορούν να συνδυάσουν τον μαραθώνιο με ένα όμορφο Σαββατοκύριακο και μία εκδρομή στην πόλη. Όσοι έρχονται από το εξωτερικό, έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν το νησί και να… μαγευτούν από αυτό. Δεν είναι τυχαίο ότι οι περισσότεροι επιστρέφουν ξανά σ’ αυτό, για… διακοπές!

*Έχετε την ευκαιρία να τρέξετε σε μία μαγική διαδρομή και να ξεχάσετε τα χιλιόμετρα δίπλα στη θάλασσα. Λίγες μαραθώνιες διαδρομές μπορούν να καυχώνται πως περνούν και δίπλα ακριβώς από τη θάλασσα. Τη θάλασσα που σας ηρεμεί και σας γαληνεύει σε τέτοιο βαθμό που κάνει τη διαδρομή λιγότερο κουραστική, ακόμη κι όταν φτάνετε προς το τέλος της, μετά από τόσα χιλιόμετρα.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τον επίσημο ιστότοπο https://larnakamarathon.com/ και για εγγραφές σ’ αυτό το λινκ.

facebook
twitter
instagram
youtube