fbpx

Η 12χρονη δρομέας-έκπληξη έρχεται στον Radisson Blu Διεθνή Μαραθώνιο Λάρνακας

Η 12χρονη δρομέας-έκπληξη έρχεται στον Radisson Blu Διεθνή Μαραθώνιο Λάρνακας

Μία ξεχωριστή παρουσία θα «κοσμήσει» τον Radisson Blu Διεθνή Μαραθώνιο Λάρνακας, με την 12χρονη Γλυκερία Σκάρκου να έρχεται από την Ελλάδα για να πραγματοποιήσει ένα μεγάλο όνειρό της.

Η Γλυκερία Σκάρκου ήταν ένα από τα πρόσωπα του Ημιμαραθωνίου της Αθήνας την περασμένη άνοιξη! Παρά το νεαρό της ηλικίας της, η 12χρονη δρομέας αποτέλεσε μία από τις πιο όμορφες εκπλήξεις της διοργάνωσης με την τρίτη θέση που κατέλαβε στα 5 χλμ., με χρόνο 19.52.

Η νεαρή δρομέας προκάλεσε αίσθηση με την επιτυχία της, καθώς μάλιστα δεν πτοήθηκε από το βροχερό καιρό εκείνης της μέρας που προκάλεσε ολισθηρότητα στο δρόμο και δυσχέρανε τις προσπάθειες ακόμη και πιο έμπειρων αθλητών. «Το τρέξιμο για μένα είναι όλη μου η ζωή, δεν θα το άλλαζα με τίποτα», είχε πει τότε η 12χρονη δρομέας, η οποία είχε μιλήσει και για το όνειρό της να εκπροσωπήσει την Ελλάδα σε μαραθωνίους στο εξωτερικό.

«Πρώτα απ’ όλα θα ήθελα να είμαι υγιής. Από εκεί και πέρα πιστεύω πως το όνειρο κάθε αθλητή είναι να φορέσει τη φανέλα της Εθνικής του ομάδας και να εκπροσωπήσει τη χώρα του σε αγώνες στο εξωτερικό», είχε δηλώσει μετά από εκείνη την επιτυχία της η Γλυκερία Σκάρκου.

Όνειρο που θα εκπληρώσει στον Radisson Blu Διεθνή Μαραθώνιο Λάρνακας τον ερχόμενο μήνα! Η αθλήτρια του Παναγιώτη Χαραμή, υπό τις οδηγίες του οποίου προπονείται εδώ και τρία χρόνια, ετοιμάζεται για τη διαδρομή των 5 χλμ. με στόχο να εκπλήξει ξανά με τα κατορθώματά της, αν και πλέον τίποτα δεν μοιάζει ακατόρθωτο για τη νεαρή αθλήτρια.

Η 12χρονη δρομέας από την Ελλάδα προετοιμάζεται εντατικά αυτή την περίοδο, πριν πάρει το αεροπλάνο για τη Λάρνακα όπου θα πραγματοποιήσει τη μεγάλη της επιθυμία.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της διοργάνωσης: https://larnakamarathon.com/

facebook
twitter
instagram
youtube