fbpx

Η 4Move τροφοδοτεί τη δράση στον 2ο Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας

Η 4Move τροφοδοτεί τη δράση στον 2ο Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας

Η 4Move στηρίζει έμπρακτα τον δεύτερο Radisson Blu Διεθνή Μαραθώνιο Λάρνακας και τροφοδοτεί τη δράση, προσφέροντάς τη δύναμη και την ώθηση που χρειάζονται οι δρομείς της διοργάνωσης, με τις 4Move Muesli Bars 40 GR.

Τα δικαιώματα εισαγωγής και διανομής της 4Move στην Κύπρο έχει η εταιρεία Pantoniou Trading Ltd, η οποία επικεντρώνεται στο χονδρικό εμπόριο διεθνούς φήμης brands όπως είναι η 4Move, η Fitella, η Frugo και η Zeos.

H 4Move εδραιώνεται στα ισοτονικά προϊόντα, που με τις πολύτιμες βιταμίνες και τα άλατα που διαθέτουν αποτελούν για τον κάθε αθλητή τον καλύτερο σύμμαχο για την επίτευξη των στόχων του, προσδίδοντας υψηλά επίπεδα ενέργειας και ενυδάτωσης στον οργανισμό του.

Ο Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας , θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 18 Νοεμβρίου με διαδρομές για όλα τα γούστα και τις αντοχές, κάνοντας αρχή με τη διαδρομή του Μαραθώνιου Δρόμου (42.195 χλμ.). Ακολουθούν οι διαδρομές του Ημιμαραθώνιου δρόμου (21.095 χλμ.), των 10 χλμ., των 5 χλμ.-εταιρικός, των 5 χλμ.-ατομικός και 1 χλμ McDonald’sTM Kids Race 1km και το RMHC Fun Race 1km για τους ενήλικες.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές επισκεφθείτε τον επίσημο ιστότοπο: https://larnakamarathon.com/

facebook
twitter
instagram
youtube