fbpx

Η Ilarchos security services υπεύθυνη για την ασφάλεια των δρομέων του Radisson Blu Διεθνή Μαραθωνίου Λάρνακας

Η Ilarchos security services υπεύθυνη για την ασφάλεια των δρομέων του Radisson Blu Διεθνή Μαραθωνίου Λάρνακας

O Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας ανακοινώνει με περηφάνια τη συνεργασία του με την Ilarchos Security Services, η οποία στηρίζει και «ασφαλίζει» τη διοργάνωση!

Η Ilarchos Security Services, η ιδιωτική υπηρεσία ασφάλειας που έχει καταφέρει μέσα από την πορεία της να βρεθεί στην κορυφή των προτιμήσεων του κοινού στην Κύπρου, βρίσκεται στο πλευρό του Radisson Blu Διεθνή Μαραθωνίου Λάρνακας, προσφέροντας ασφάλεια σε όλους τους συμμετέχοντες.

O Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει τη συνεργασία αυτή, την οποία θεωρεί θεμελιώδους σημασίας για τη διεξαγωγή της διοργάνωσης στις 18 Νοεμβρίου, καθώς η Ilarchos Security Services θα είναι υπεύθυνη για την ασφάλεια των δρομέων. Η ασφάλεια των συμμετεχόντων βρίσκεται στην κορυφή των προτεραιοτήτων της Οργανωτικής Επιτροπής του Radisson Blu Διεθνή Μαραθωνίου Λάρνακας. Η συνεργασία αυτή διασφαλίζει όλους εσάς που θα λάβετε μέρος στη μεγάλη γιορτή. Δηλώστε συμμετοχή και ελάτε να τρέξουμε όλοι μαζί με ασφάλεια.

Οι διαδρομές ποικίλουν, με πρώτη και βασική, τη διαδρομή του Μαραθώνιου Δρόμου (42.195 χλμ). Ακολουθούν οι διαδρομές του Ημιμαραθώνιου δρόμου (21.095 χλμ), των 10 χλμ, των 5 χλμ – εταιρικός, των 5 χλμ – ατομικός και 1 χλμ McDonald’sTM Kids Race 1km και το RMHC Fun Race 1km για τους ενήλικες.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές επισκεφθείτε τον επίσημο ιστότοπο: https://larnakamarathon.com/

facebook
twitter
instagram
youtube