fbpx

Η Lucozade Cyprus δίνει ενέργεια στον Radisson Blu Διεθνή Μαραθώνιο Λάρνακας

Η Lucozade Cyprus δίνει ενέργεια στον Radisson Blu Διεθνή Μαραθώνιο Λάρνακας

O Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας ανακοινώνει με περηφάνια τη συνεργασία του με την Lucozade Cyprus, η οποία δίνει ενέργεια στη διοργάνωση.

Η Lucozade Cyprus, πιστή στο δρόμο που δείχνει σε μικρούς και μεγάλους -μέσα από τις κινήσεις και πρωτοβουλίες της- για σωστή διατροφή και άθληση, στηρίζει έμπρακτα τη διοργάνωση και θα βρίσκεται στο πλευρό του δεύτερου Radisson Blu Διεθνή Μαραθωνίου Λάρνακας.

Συγκεκριμένα, η Lucozade Cyprus θα βρίσκεται από νωρίς στο χώρο της εκδήλωσης στις 18 Νοεμβρίου με δικό της περίπτερο παρέχοντας Lucozade και… έξτρα ενέργεια στους δρομείς. Το Lucozade είναι ένα ενεργειακό ποτό, το οποίο περιέχει ενισχυμένη ποσότητα γλυκόζης και υδατανθράκων, ώστε να προσφέρει περίπου τη διπλάσια ενέργεια από τα κοινά ποτά της κατηγορίας των soft drinks. Βοηθά έτσι στην αναπλήρωση της ενέργειας του οργανισμού που χάνεται κατά τη διάρκεια του Μαραθωνίου.

Η Lucozade Cyprus σας καλεί να λάβετε μέρος στη μεγάλη γιορτή στις 18 Νοεμβρίου. Εσείς βάζετε τη διάθεση και τα… πόδια, η Lucozade Cyprus σας δίνει ενέργεια για να τρέξετε στον Radisson Blu Διεθνή Μαραθώνιο Λάρνακας.

Οι διαδρομές ποικίλουν, με πρώτη και βασική, τη διαδρομή του Μαραθώνιου Δρόμου (42.195 χλμ.). Ακολουθούν οι διαδρομές του Ημιμαραθώνιου δρόμου (21.095 χλμ.), των 10 χλμ., των 5 χλμ.-εταιρικός, των 5 χλμ.-ατομικός και 1 χλμ McDonald’sTM Kids Race 1km και το RMHC Fun Race 1km για τους ενήλικες.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές επισκεφθείτε τον επίσημο ιστότοπο: https://larnakamarathon.com/

facebook
twitter
instagram
youtube