fbpx

Οι δρομείς του Radisson Blu Διεθνούς Μαραθωνίου Λάρνακας τρέχουν με Perskindol!

Οι δρομείς του Radisson Blu Διεθνούς Μαραθωνίου Λάρνακας τρέχουν με Perskindol!

O Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας ανακοινώνει με περηφάνια την ανανέωση της συνεργασίας του με την Perskindol, την επωνυμία με τα κορυφαία προϊόντα για την ανακούφιση του μυϊκού πόνου!

Η Perskindol υπήρξε πολύτιμος συμπαραστάτης και στον 1ο Radisson Blu Διεθνή Μαραθώνιο Λάρνακας, προσφέροντας χιλιάδες προϊόντα δωρεάν στους δρομείς του Μαραθωνίου και των υπόλοιπων διαδρομών, βοηθώντας στην ανακούφιση του πόνου και στην αποκατάσταση των αθλητών μετά τον αγώνα. Μάλιστα, μετά τον αγώνα, τους δρομείς θα περιμένει και φέτος χώρος για μασάζ αποκατάστασης στο περίπτερο της Perskindol σε συνεργασία με εξειδικευμένο φυσιοθεραπευτήριο!

Η σειρά Perskindol Active συνίσταται ιδιαίτερα για να ανακουφίζει και να καταπραΰνει τον πόνο, όπως μυϊκό πόνο και ήπιο μετα-τραυματικό πόνο. Περιέχει αιθέρια έλαια τα οποία όταν χρησιμοποιηθούν στην επιθυμητή περιοχή παρέχουν μια αναζωογονητική αίσθηση δροσιάς την οποία διαδέχεται μια ευχάριστη θερμή αίσθηση.

Χάρη στη μοναδική διπλή της δράση η οποία πρώτα παγώνει και καταπραΰνει και μετά θερμαίνει ευχάριστα, βοηθά στην ανακούφιση του πόνου που προκαλούν τα (αθλητικά) τραύματα όπως κράμπες, τραβήγματα, φθαρμένοι μύες, διαστρέμματα και μώλωπες, γι’ αυτό συστήνεται σαν πρώτη βοήθεια σε περίπτωση αθλητικού τραύματος.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί πριν και κατά την άθληση, με τρίψιμο και μασάζ για τόνωση της κυκλοφορίας του αίματος και χαλάρωση των μυών, βοηθώντας στην πρόληψη ή ανακούφιση των μυϊκών πόνων και κραμπών. Επιπρόσθετα, μπορεί να χρησιμοποιηθεί μετά την άθληση για να ψύξει και να χαλαρώσει τους τεντωμένους μύες.

Η σειρά Perskindol Active αποτελείται από Gel, Spray και Έμπλαστρα και     συμπληρώνεται από τη σειρά Perskindol Cool για κρυοθεραπεία και Perskindol Massage Oil για εντριβές.

Ο Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας συμπεριλαμβάνει Μαραθώνιο Δρόμο (42.195 χλμ), Ημιμαραθώνιο δρόμο (21.095 χλμ), 10 χιλιομέτρων, 5 χιλιομέτρων – εταιρικό, 5 χιλιομέτρων – ατομικό και 1 χιλιομέτρου McDonald’s™ Kids Race 1km και το RHMC Fun Race 1km για τους ενήλικες.

facebook
twitter
instagram
youtube