fbpx

Οι φοιτητές τρέχουν στο Παγκύπριο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα του Radisson Blu Διεθνή Μαραθωνίου Λάρνακας

Οι φοιτητές τρέχουν στο Παγκύπριο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα του Radisson Blu Διεθνή Μαραθωνίου Λάρνακας

O Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας ανακοινώνει τη συνεργασία του με την Κυπριακή Ομοσπονδία Πανεπιστημιακού Αθλητισμού και τη διεξαγωγή Παγκύπριου Πανεπιστημιακού Πρωταθλήματος Δρόμου 5 χλμ., στο πλαίσιο της διοργάνωσης στις 18 Νοεμβρίου.

Με ιδιαίτερη χαρά καλωσορίζουμε αυτή την καινοτομία στον δεύτερο Radisson Blu Διεθνή Μαραθώνιο Λάρνακας και ανακοινώνουμε τη διεξαγωγή Πανεπιστημιακού Πρωταθλήματος με τη συμμετοχή φοιτητών από όλα τα πανεπιστήμια της Κύπρου.

Στέλνοντας το μήνυμα της αξίας και της σημασίας του αθλητισμού για τα νέα παιδιά, ο Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας προχωρά σε ένα ξεχωριστό πρωτάθλημα στο πλαίσιο του Μαραθωνίου. Φοιτητές-δρομείς από όλα τα πανεπιστήμια της Κύπρου θα τρέξουν στα 5 χλμ. του Radisson Blu Διεθνή Μαραθωνίου Λάρνακας και τα αποτελέσματά τους θα καταγραφούν (και) ξεχωριστά για να αναδειχτούν έτσι και οι νικητές του Παγκύπριου Πανεπιστημιακού Πρωταθλήματος του Μαραθωνίου.

Σε συνεργασία με την Κυπριακή Ομοσπονδία Πανεπιστημιακού Αθλητισμού και την πολύτιμη συμβολή της, ο Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας πρωτοπορεί και δημιουργεί ένα ξεχωριστό πρωτάθλημα ειδικά για τους φοιτητές που θέλουν να συμμετάσχουν στη μεγάλη φιέστα της 18ης Νοεμβρίου.
Με αφορμή την διοργάνωση του Παγκύπριου Πανεπιστημιακού Πρωταθλήματος 5 χιλιομέτρων, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Πανεπιστημιακού Αθλητισμού, Δρ Μιχάλης Κρασιάς, δήλωσε: «Είναι με ιδιαίτερη χαρά που το Παγκύπριο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα Δρόμου 5 Χιλιομέτρων που θα γίνει την Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2018 θα ενταχθεί μέσα στo πλαίσιo του Radisson Blu Διεθνή Μαραθωνίου Λάρνακας, αφού αυτό αποτελεί καινοτόμο πρωτοβουλία και μας δίνεται ακόμη μία ευκαιρία να προβάλουμε τις πραγματικές δυνατότητες του Πανεπιστημιακού Αθλητισμού, καθώς και των αθλητών μας στο ευρύτερο κοινό. Χαιρετίζουμε την πρωτοβουλία αυτή και αναμένουμε περαιτέρω συνεργασία στο άμεσο μέλλον».

Ο Εκτελεστικός Διευθυντής του Radisson Blu Διεθνή Μαραθωνίου Λάρνακας, Κώστας Ντάλτας, δήλωσε από την πλευρά του: «Με μεγάλη μας χαρά καλωσορίζουμε στη δεύτερη διοργάνωση τους φοιτητές από όλα τα πανεπιστήμια της Κύπρου και τους υποδεχόμαστε στο δικό τους ξεχωριστό Πρωτάθλημα. Είναι μία καινοτομία της φετινής διοργάνωσης που απευθύνεται στους νέους που σπουδάζουν στο νησί μας, στους οποίους προσφέρουμε ένα επιπλέον κίνητρο για μαζική συμμετοχή στη φιέστα της Λάρνακας».

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν τα Πανεπιστήμια Μέλη της ΚΟΠΑ: Πανεπιστήμιο Κύπρου, Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου, European University, Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, UCLanUniversity of Central Lancashire, Cyprus και Frederick University. Κάθε ομάδα μπορεί να συμμετάσχει με απεριόριστο αριθμό αθλητών αθλητριών και να μην είναι μικρότερη των πέντε, ενώ οι φοιτητές μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή και ατομικά και ως εκ τούτου δικαιούνται να βαθμολογηθούν ατομικά.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές επισκεφθείτε τον επίσημο ιστότοπο: https://larnakamarathon.com/

facebook
twitter
instagram
youtube