fbpx

Ο Δημήτρης Μάρκος στην παρουσίαση του Radisson Blu Διεθνή Μαραθωνίου Λάρνακας

Ο Δημήτρης Μάρκος στην παρουσίαση του Radisson Blu Διεθνή Μαραθωνίου Λάρνακας

O Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας ανακοινώνει ότι την ευθύνη για την παρουσίαση της διοργάνωσης στις 18 Νοεμβρίου θα έχει ο Δημήτρης Μάρκος.

Έχοντας την πολύτιμη εμπειρία της παρουσίασης των τριών τελευταίων Μαραθωνίων στην Αθήνα, ο Δημήτρης Μάρκος έρχεται να πλαισιώσει την ομάδα επικοινωνίας του Radisson Blu Διεθνή Μαραθωνίου Λάρνακας και να δώσει έναν ξεχωριστό τόνο στη φιέστα που θα στηθεί στην πόλη του Ζήνωνα.

«Είναι μεγάλη μου τιμή που μετά από την παρουσίαση του Αυθεντικού Mαραθωνίου της Αθήνας τα τελευταία τρία χρόνια προσκλήθηκα να παρουσιάσω και το μεγάλο Μαραθώνιο της Λάρνακας. Ένα μαραθώνιο που η προοπτική του, όπως διαπιστώνω, είναι πολύ δυναμική και σύντομα πιστεύω ότι θα αποτελεί ένα από τα κορυφαία δρομικά γεγονότα της Ευρώπης», δήλωσε  Δημήτρης Μάρκος.

Και πρόσθεσε: «Είναι μεγάλη η χαρά μου, επίσης, που θα επισκεφτώ την Κύπρο και θα μπορέσω να γνωρίσω νέους ανθρώπους, έτσι ώστε όλοι μαζί να έρθουμε πιο κοντά μέσα από τον αθλητισμό και να στείλουμε μηνύματα κυρίως στα νέα παιδιά να συμμετάσχουν σε τέτοιου είδους εκδηλώσεις».

Από πλευράς της Οργανωτικής Επιτροπής του Radisson Blu Διεθνή Μαραθωνίου Λάρνακας, ο Εκτελεστικός Διευθυντής, Κώστας Ντάλτας, είπε: «Αποτελεί σημαντική στιγμή για εμάς το γεγονός ότι θα πλαισιώσει την ομάδα επικοινωνίας του Μαραθωνίου ο Δημήτρης Μάρκος, ο οποίος έχει την εμπειρία της παρουσίασης του Κλασικού Μαραθωνίου της Αθήνας την τελευταία τριετία. Αναμένουμε να μεταδώσει και στη Λάρνακα τον παλμό του Μαραθωνίου με τον τρόπο που γνωρίζει καλά, συμβάλλοντας μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της Επικοινωνίας του Radisson Blu Διεθνή Μαραθωνίου Λάρνακας στην καλύτερη δυνατή ενημέρωση και ψυχαγωγία του κόσμου».

Οι διαδρομές ποικίλουν, με πρώτη και βασική, τη διαδρομή του Μαραθώνιου Δρόμου (42.195 χλμ). Ακολουθούν οι διαδρομές του Ημιμαραθώνιου δρόμου (21.095 χλμ), των 10 χλμ, των 5 χλμ – εταιρικός, των 5 χλμ – ατομικός και 1 χλμ McDonald’sTM Kids Race 1km και το RMHC Fun Race 1km για τους ενήλικες.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές επισκεφθείτε τον επίσημο ιστότοπο: https://larnakamarathon.com/

 

facebook
twitter
instagram
youtube