fbpx

Ο Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας επίσημος συνεργάτης του Διεθνούς Μαραθωνίου Ρώμης!

Ο Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας επίσημος συνεργάτης του Διεθνούς Μαραθωνίου Ρώμης!

Με ιδιαίτερη τιμή και υπερηφάνεια η Οργανωτική Επιτροπή του Radisson Blu Διεθνούς Μαραθωνίου Λάρνακας ανακοινώνει ότι είναι επίσημος συνεργάτης του Διεθνούς Μαραθωνίου της Ρώμης!

Μία σπουδαία συνεργασία που αναβαθμίζει ακόμη περισσότερο τον Μαραθώνιο της πόλης του Ζήνωνα και δίνει το στίγμα της άοκνης προσπάθειας της Οργανωτικής Επιτροπής για διαρκείς βελτιώσεις της διοργάνωσης. Μία από τις πιο ιστορικές διαδρομές στο κέντρο της Αιώνιας Πόλης, ο Διεθνής Μαραθώνιος της Ρώμης φέτος διεξάγεται στις 7 Απριλίου. Και ο Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος της Λάρνακας θα είναι (και) εκεί!

Ως επίσημος συνεργάτης του Διεθνούς Μαραθωνίου της Ρώμης, ο Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας εξασφάλισε ειδικές εκπτώσεις για τους αθλητές που συμμετείχαν στον Μαραθώνιο της Λάρνακας τον περασμένο Νοέμβριο!

Θες να ζήσεις την εμπειρία μίας μαγικής και σίγουρα αξέχαστης διαδρομής που ξεκινά από το ιστορικό Κολοσσαίο και περνά από σπουδαία μνημεία της ιταλικής πρωτεύουσας με κατάληξη στην Domus Aurea, μιας διαδρομής που δεν θα θέλεις να τελειώσει; Από τον Άγιο Πέτρο ως την Φοντάνα ντι Τρέβι και από την Πιάτσα Ναβόνα ως την περίφημη Σκαλινάτα (τα Ισπανικά Σκαλιά της Ρώμης), αυτή η διαδρομή θα σε καθηλώσει! Από τους Μαραθωνίους που η φωτογραφική μηχανή είναι απαραίτητο αξεσουάρ για κάθε δρομέα!

Ο Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας, ως επίσημος συνεργάτης του Διεθνούς Μαραθωνίου της Ρώμης, δίνει την ευκαιρία σε όσους συμμετείχαν στη διοργάνωση τον περασμένο Νοέμβριο να τρέξουν σ’ αυτή την ιστορική διαδρομή με ειδικές εκπτώσεις! Στείλτε μας e-mail στο [email protected] και κερδίστε 20% έκπτωση στον αγώνα των 5χλμ και τρέξτε μόνο με €50 στον Μαραθώνιο!

Ο εκτελεστικός διευθυντής του Radisson Blu Διεθνούς Μαραθωνίου Λάρνακας, κ. Κώστας Ντάλτας, δήλωσε: «Αποτελεί ξεχωριστή τιμή για εμάς αυτή η νέα συνεργασία και προοπτική για τον Radisson Blu Διεθνή Μαραθώνιο Λάρνακας. Το γεγονός ότι είμαστε επίσημος συνεργάτης του Διεθνούς Μαραθωνίου της Ρώμης μας γεμίζει μεγάλη χαρά, αλλά και μας δημιουργεί ταυτόχρονα μεγαλύτερες ευθύνες, ώστε να ανταποκριθούμε στις διαρκώς αυξανόμενες απαιτήσεις που και οι ίδιοι βάζουμε προκειμένου να εξελισσόμαστε. H συνεργασία θα έχει κι άλλες πτυχές εκτός από αυτές που έχουμε ανακοινώσει και είναι στο πλαίσιο της ακόμα μεγαλύτερης διεθνοποίησης της διοργάνωσης μας».

O τρίτος Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 17 Νοεμβρίου, με σημείο εκκίνησης τις Φοινικούδες. Οι διαδρομές ποικίλουν, με πρώτη και βασική, τη διαδρομή του Μαραθώνιου Δρόμου (42.195 χλμ). Ακολουθούν οι διαδρομές του Ημιμαραθώνιου δρόμου (21.095 χλμ), των 10 χλμ, των 5 χλμ-εταιρικός, των 5 χλμ-ατομικός και 1 χλμ McDonald’sTM Kids Race 1km και το RMHC Fun Race 1km για τους ενήλικες.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές επισκεφθείτε τον επίσημο ιστότοπο: https://larnakamarathon.com/

facebook
twitter
instagram
youtube