fbpx

Παραδόθηκε η δωρεά του Radisson Blu Διεθνούς Μαραθωνίου Λάρνακας στο Γ.Ν Λάρνακας

Παραδόθηκε η δωρεά του Radisson Blu Διεθνούς Μαραθωνίου Λάρνακας στο Γ.Ν Λάρνακας

Η Οργανωτική Επιτροπή του Radisson Blu Διεθνούς Μαραθωνίου Λάρνακας παρέδωσε την Πέμπτη 24 Ιουνίου στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας τη δωρεά που συγκεντρώθηκε από την συμβολική λαμπαδηδρομία που πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Νοέμβριο προς τιμή των γιατρών και των νοσηλευτών που μάχονταν και μάχονται ενάντια στην πανδημία του κορωνόιου. 

Η συμβολική λαμπαδηδρομία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2020, ημερομηνία που ήταν προγραμματισμένος ο 4ος Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας που αναβλήθηκε λόγω των μέτρων αναχαίτισης της πανδημίας. 

Η δωρεά που παραδόθηκε την Πέμπτη 24 Ιουνίου το πρωί στο Γενικό Νοσοκομείο αφορούσε καθίσματα αναμονής των ασθενών, από την εταιρεία TITAN Office,  σε όλους τους χώρους του Νοσοκομείου, βελτιώνοντας σημαντικά την καθημερινότητα των ασθενών. 

Τον εξοπλισμό εκ μέρους του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας, παρέλαβε η κ. Κατερίνα Κωνσταντίνου, Υπεύθυνη Κτιρίου & Υποδομών. 

“Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την οργανωτική επιτροπή του Radisson Blu Διεθνούς Μαραθωνίου Λάρνακας για την πολύτιμη συνεισφορά τους στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας και γενικότερα που βρίσκονται στο πλευρό μας και στο πλευρό του νοσηλευτικού προσωπικού στις δύσκολες συνθήκες που βιώσαμε και συνεχίζουμε να βιώνουμε στη μάχη κατά του κορωνοϊού.  Τέτοιες δωρεές μας δίνουν δύναμη, μας εμπνέουν για το μέλλον και βελτιώνουν την καθημερινότητα των ασθενών μας. Σημαντικοί θεσμοί της πόλης μας, όπως ο Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας είναι δίπλα μας και σας ευχαριστούμε!”, επεσήμανε κατά την παραλαβή της δωρεάς η κ. Κωνσταντίνου

Από την πλευρά του Radisson Blu Διεθνούς Μαραθωνίου Λάρνακας, το μέλος της οργανωτικής επιτροπής, Φίλιππος Σιακαβάρας δήλωσε: «Ο Μαραθώνιος μας είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με τη Λάρνακα, την πόλη του Ζήνωνα και στηρίζει με κάθε τρόπο την τοπική κοινωνία, με ένα εκτεταμένο πρόγραμμα κοινωνικής ευθύνης. Ειδικά, φέτος, με τις απίστευτες δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει το νοσηλευτικό προσωπικό και τις προκλήσεις στην εποχή του κορωνοϊού, είμαστε υπερήφανοι που μπορέσαμε κι εμείς, οι χορηγοί μας και όλοι όσοι μας στηρίζουν να δείξουμε έστω και στο ελάχιστο την ευγνωμοσύνη μας προς τους ήρωες νοσηλευτές και γιατρούς.  Να είστε σίγουροι ότι θα συνεχιστούν παρόμοιες δράσεις και δωρεές προς όλους όσοι έχουν ανάγκη στην Λάρνακα και σε όλη την Κύπρο».

H τέταρτη διοργάνωση του Radisson Blu Διεθνούς Μαραθωνίου Λάρνακας που έγινε θεσμός για την πόλη του Ζήνωνα και προσελκύει δεκάδες χιλιάδες αθλητών και τουριστών από όλο τον κόσμο,  θα διεξαχθεί στις 21 Νοεμβρίου 2021. 

 

facebook
twitter
instagram
youtube