fbpx

Στήριξε το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα με τη συμμετοχή σου στον Radisson Blu Διεθνή Μαραθώνιο Λάρνακας

Στήριξε το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα με τη συμμετοχή σου στον Radisson Blu Διεθνή Μαραθώνιο Λάρνακας

Πιστός στη φιλανθρωπική πλευρά της διοργάνωσης, ο Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας περήφανα ανακοινώνει τη στήριξή του στο Καραϊσκάκειο Ίδρυμα για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και σας καλεί να τρέξετε και να στηρίξετε με τη συμμετοχή σας τη δειγματοληψία μυελού των οστών που θα γίνει στο πλαίσιο της διοργάνωσης.

Στο πλαίσιο των φιλανθρωπικών και μη κερδοσκοπικών δράσεων του, ο δεύτερος Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας ενημερώνει πως κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα γίνει δειγματοληψία για εγγραφή νέων εθελοντών δοτών μυελού των οστών (με τη μέθοδο του σάλιου). Δικαίωμα εγγραφής νέων εθελοντών για ηλικίες 18-45 ετών.

Ως Οργανωτική Επιτροπή του Radisson Blu Διεθνή Μαραθωνίου Λάρνακας καλούμε όλο τον κόσμο να στηρίξει το Καραϊσκάκειο ίδρυμα και να συμμετάσχει στη δειγματοληψία που θα γίνει εκείνη την ημέρα στο πλαίσιο της διοργάνωσης.

Το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα είναι ένας μη-κερδοσκοπικός οργανισμός που δημιουργήθηκε, με απώτερο στόχο την οργάνωση ενός αρχείου εθελοντών δοτών μυελού των οστών για να βοηθήσει τους ασθενείς συνανθρώπους μας στη μάχη τους κατά της λευχαιμίας και άλλων αιματολογικών κακοηθειών.

Σας περιμένουμε, λοιπόν, την Κυριακή 18 Νοεμβρίου, στον δεύτερο Radisson Blu Διεθνή Μαραθώνιο Λάρνακας, για  να τρέξουμε όλοι μαζί για ένα κόσμο χωρίς λευχαιμία!

facebook
twitter
instagram
youtube