fbpx

Στο πλευρό του Radisson Blu Larnaka International Marathon και φέτος η Πολιτική Άμυνα

Στο πλευρό του Radisson Blu Larnaka International Marathon και φέτος η Πολιτική Άμυνα

O Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας περήφανα ανακοινώνει τη στήριξη της Πολιτικής Άμυνας στη διοργάνωση για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Μία άκρως επιτυχημένη και εποικοδομητική συνεργασία συνεχίζεται και φέτος, με την Πολιτική Άμυνα να στέκεται και αυτή τη χρονιά στο πλευρό του Radisson Blu Larnaka International Marathon. Με χαρά μας ανακοινώνουμε ότι η Πολιτική Άμυνα θα προσφέρει, όπως και πέρυσι, την πολύτιμη βοήθειά της στη διοργάνωση ενός Μαραθωνίου με απόλυτη ασφάλεια.

Σε συνάντηση που είχαν ο Εκτελεστικός Διευθυντής του Radisson Blu Διεθνούς Μαραθωνίου Λάρνακας,κ.  Κώστας Ντάλτας, και ο Διευθυντής Αγώνων του Radisson Blu Διεθνούς Μαραθωνίου Λάρνακας, κ. Σωτήρης Μαύρος, με τους εκπροσώπους της Πολιτικής Άμυνας, τον Ανώτερο Λειτουργό, κ. Χρυσήλιο Χρυσηλίου, και τον Διοικητή Πολιτικής Άμυνας, κ. Ανδρέα Φραντζή, «σφραγίστηκε» η συνέχιση της συνεργασίας και στον φετινό Μαραθώνιο.

Η παρουσία της Πολιτικής Άμυνας στον Radisson Blu Διεθνή Μαραθώνιο Λάρνακας πέρυσι υπήρξε, εξάλλου, καταλυτικής σημασίας και γι’ αυτό η στήριξή της και στο φετινό Μαραθώνιο κρίνεται ως εξέχουσας και θεμελιώδους σημασίας για τη διοργάνωση αυτή.

Θυμίζουμε ότι μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα στις πολλές διαδρομές που σας προσφέρει ο του Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας. Πέραν της κλασικής διαδρομής του Μαραθώνιου Δρόμου (42.195 χλμ), υπάρχουν και οι διαδρομές του Ημιμαραθώνιου δρόμου (21.095 χλμ), των 10 χλμ, των 5 χλμ – εταιρικός, των 5 χλμ – ατομικός και 1 χλμ McDonald’sTM Kids Race 1km και το RMHC Fun Race 1km για τους ενήλικες.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές επισκεφθείτε τον επίσημο ιστότοπο: https://larnakamarathon.com/

facebook
twitter
instagram
youtube