fbpx

Τηλεοπτική κάλυψη του Radisson Blu Διεθνή Μαραθωνίου Λάρνακας από το OMEGA

Τηλεοπτική κάλυψη του Radisson Blu Διεθνή Μαραθωνίου Λάρνακας από το OMEGA

O Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας περήφανα ανακοινώνει την συμφωνία του με το OMEGA για την τηλεοπτική κάλυψη της σπουδαίας διοργάνωσης την Κυριακή 18 Νοεμβρίου.

Το OMEGA θα βρεθεί στην καρδιά του Μαραθωνίου και με ζωντανή μετάδοση για δύο ώρες θα σας μεταφέρει τον παλμό της μεγάλης γιορτής, βάζοντας στο κλίμα και όσους δεν μπορούν να λάβουν μέρος στον Radisson Blu Διεθνή Μαραθώνιο Λάρνακας. Ακόμη κι αυτοί θα μπορούν να συμμετάσχουν στη μεγάλη φιέστα μέσα από τους τηλεοπτικούς τους δέκτες και την κάλυψη του OMEGA.

Το μεσημέρι της Κυριακής και για δύο ώρες, από τις 11.00 ως τις 13.00, το OMEGA θα μεταδίδει live όλα όσα θα συμβαίνουν στη Λάρνακα κατά τη διάρκεια του Μαραθωνίου. Ζωντανή μετάδοση, πλούσια ενημέρωση με live συνεντεύξεις και αναλυτική παρουσίαση όλων όσων θα διαδραματίζονται εκείνη τη στιγμή από τον αγαπημένο σου τηλεοπτικό σταθμό.

Συντονίσου στο OMEGA για να μην χάσεις όλα όσα θα συμβούν στον Radisson Blu Διεθνή Μαραθώνιο Λάρνακας την Κυριακή 18 Νοεμβρίου!

Οι διαδρομές ποικίλουν, με πρώτη και βασική, τη διαδρομή του Μαραθώνιου Δρόμου (42.195 χλμ). Ακολουθούν οι διαδρομές του Ημιμαραθώνιου δρόμου (21.095 χλμ), των 10 χλμ, των 5 χλμ – εταιρικός, των 5 χλμ – ατομικός και 1 χλμ McDonald’sTM Kids Race 1km και το RMHC Fun Race 1km για τους ενήλικες.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές επισκεφθείτε τον επίσημο ιστότοπο: https://larnakamarathon.com/

 

facebook
twitter
instagram
youtube