fbpx

Υπό τη μουσική υπόκρουση των Batukinio οι αγώνες του ενός χιλιομέτρου, McDonald’s Kids Race και RMHC Fun Race

Υπό τη μουσική υπόκρουση των Batukinio οι αγώνες του ενός χιλιομέτρου,  McDonald’s Kids Race και RMHC Fun Race

O Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας, πιστός στην κοινωνική του δράση, εμπλουτίζει τον McDonald’sTM Kids Race 1km και τον RMHCÒ Fun Race 1km, προσφέροντας περισσότερη διασκέδαση στους μικρούς (και μεγάλους) δρομείς που θα λάβουν μέρος στη μεγάλη γιορτή.

Ένα πάρτι περιμένει όσα παιδιά συμμετάσχουν στον McDonald’sTM Kids Race 1km αλλά και τον RMHC Fun Race 1km που απευθύνεται σε ενήλικες, που έχουν ξεχωριστό χαρακτήρα για τον Radisson Blu Διεθνή Μαραθώνιο Λάρνακας. Ξεχωριστό, γιατί είναι φιλανθρωπικού χαρακτήρα: η συμμετοχή για τα παιδιά είναι δωρεάν και όσοι τα συνοδεύσουν και τρέξουν μαζί τους θα βοηθήσουν το Ronald McDonald House Charities Cyprus, για το οποίο προορίζονται τα έσοδα των διαδρομών αυτών.

Πλέον ο Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας δίνει έναν επιπλέον λόγο στους μικρούς του φίλους και τους συνοδούς τους για να συμμετάσχουν στον McDonald’sTM Kids Race 1km και τον RMHC  Fun Race 1km: τους Batukinio!

Συγκεκριμένα, ξεχωριστό χρώμα στο πάρτι θα δώσει η ομάδα κρουστών Batukinio, η οποία υπόσχεται να ανεβάσει ακόμη περισσότερο το κέφι των νεαρών δρομέων του Μαραθωνίου.

Η ομάδα κρουστών Batukinio δημιουργήθηκε το 2009 και αποτελείται μέχρι στιγμής από 35 άτομα. Τα ηχοχρώματα της ομάδας έχουν βάση την Αφροβραζιλιάνικη μουσική όπως Samba Batucada και Samba Reggae. Για πρώτη φορά οι Batukinio εμφανίζονται στην έναρξη των αγώνων Μικρών Κρατών Ευρώπης που έγιναν στην Κύπρο τον Ιούνιο του 2009. Από τότε μέχρι σήμερα έχουν έντονη παρουσία τους σε πολλές πολιτιστικές και φιλανθρωπικές εκδηλώσεις.

Θυμίζουμε πως οι διαδρομές στον τον Radisson Blu Διεθνή Μαραθώνιο Λάρνακας ποικίλουν, με πρώτη και βασική, τη διαδρομή του Μαραθώνιου Δρόμου (42.195 χλμ). Ακολουθούν οι διαδρομές του Ημιμαραθώνιου δρόμου (21.095 χλμ), των 10 χλμ, των 5 χλμ – εταιρικός, των 5 χλμ – ατομικός και 1 χλμ McDonald’sTM Kids Race 1km και το RMHCÒ  Fun Race 1km για τους ενήλικες.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές επισκεφθείτε τον επίσημο ιστότοπο: https://larnakamarathon.com/

facebook
twitter
instagram
youtube