fbpx

Η Εθνική Αρχή Στοιχημάτων για τρίτη χρονιά στο πλευρό του 4ου Radisson Blu Διεθνούς Μαραθωνίου Λάρνακας

Η Εθνική Αρχή Στοιχημάτων για τρίτη χρονιά στο πλευρό του 4ου Radisson Blu Διεθνούς Μαραθωνίου Λάρνακας

O Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας, με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει τη συνέχιση της επιτυχημένης συνεργασίας του με την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων (EAΣ) για τρίτη χρονιά.

Η Εθνική Αρχή Στοιχημάτων (EAΣ), πρεσβεύει αρχές και αξίες με στόχο την ενίσχυση της προστασία της κοινωνίας. Στο ίδιο μήκος κύματος βρίσκεται και ο Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας, ο οποίος από την πρώτη ημέρα στηρίζει με πολλαπλούς τρόπους την κοινωνία.

Η Εθνική Αρχή Στοιχημάτων (EAΣ)

Η Εθνική Αρχή Στοιχημάτων (EAΣ) συστάθηκε το 2012 και διέπεται από τον περί Στοιχημάτων Νόμο του 2019 37(I)/2019. Αποτελεί νομικό πρόσωπο δημοσίου δικαίου και είναι η αρμόδια εποπτική αρχή για την αδειοδότηση, ρύθμιση και έλεγχο της στοιχηματικής δραστηριότητας εντός της Δημοκρατίας.. Η Εθνική Αρχή Στοιχημάτων στο πλαίσιο του στρατηγικού της σχεδιασμού έχει συντάξει και υλοποιεί Σχέδιο Δράσης για το Ασφαλές Παιχνίδι, όπου κυριότερος στόχος είναι η προστασία του κοινού και η προαγωγή ασφαλών πρακτικών όσον αφορά την ενασχόληση με το στοίχημα και το τυχερό παιχνίδι.. Όραμα της Εθνικής Αρχής Στοιχημάτων είναι να καταστεί η Κύπρος ένα δίκαιο, διαφανές και ασφαλές κέντρο ανάπτυξης και καινοτομίας στον τομέα των τυχερών παιχνιδιών, έχοντας πάντα στο επίκεντρο την προστασία και την ευημερία του κοινωνικού συνόλου. Στο πλαίσιο της συνεργασίας με τον Radisson Blu Διεθνή Μαραθώνιο Λάρνακας, η Αρχή στοχεύει στην προστασία και ενδυνάμωση του κοινωνικού συνόλου και την προαγωγή του αθλητισμού και του ευ αγωνίζεσθαι ως ένα μέσο πρόληψης δυνητικών προβληματικών συμπεριφορών.   

4ος Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας

Ο 4ος Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας  θα διεξαχθεί την Κυριακή, 21 Νοεμβρίου 2021,  με  σημείο  εκκίνησης  την  παραλία  των  Φοινικούδων.  Οι  διαδρομές  ποικίλλουν  και καλύπτουν κάθε ηλικία, καθώς επίσης και όλες τις αντοχές και αποστάσεις. Η πρώτη και βασική διαδρομή  είναι  αυτή  του  Μαραθώνιου  Δρόμου  (42.195  χλμ.).  Ακολουθούν  οι  διαδρομές  του Ημιμαραθώνιου δρόμου (21.095 χλμ), των 10 χλμ, των 5 χλμ-εταιρικός, των 5 χλμ-ατομικός και 2,5 χλμ McDonald’sTM Teens Race και το Fun Race 1km για τους ενήλικες.

Ο  Radisson  Blu  Διεθνής  Μαραθώνιος  Λάρνακας    έχει  πιστοποιηθεί  από  την  AIMS,  τη  Διεθνή Ένωση Μαραθωνίων Δρόμων και Μεγάλων Αποστάσεων, από τον πρώτο χρόνο διοργάνωσης του.  Αποτελεί  την  πρώτη  πράσινη  διοργάνωση  που  πραγματοποιήθηκε  ποτέ  στην  Κύπρο  και αυτό  τον  καθιστά  τον  1ο    πράσινο  Μαραθώνιο  της  Κύπρου.  Στον  3ο  Radisson  Blu  Διεθνή Μαραθώνιο Λάρνακας, ο οποίος έγινε τις 17 Νοεμβρίου 2019, συμμετείχαν περισσότεροι από 10 χιλιάδες  δρομείς  από  85  χώρες.  H διοργάνωση του Radisson Blu Διεθνούς Μαραθωνίου Λάρνακας έχει βραβευτεί με περισσότερα από 40 βραβεία σε Κύπρο και εξωτερικό. 

facebook
twitter
instagram
youtube