fbpx

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια Ζωή Ανδρικοπούλου νικήτρια του αγώνα των 5χλμ στον 3ο Radisson Blu Διεθνή Μαραθώνιο Λάρνακας

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια Ζωή Ανδρικοπούλου νικήτρια του αγώνα των 5χλμ στον 3ο Radisson Blu Διεθνή Μαραθώνιο Λάρνακας

Η Ανδρικοπούλου κατέκτησε την πρώτη θέση με χρόνο 17:20.42
Ένα από τα πρόσωπα που προσέλκυσαν το ενδιαφέρον μας κατά τη διάρκεια του 3ου Radisson Blu Διεθνούς Μαραθωνίου της Αθήνας ήταν και η Ελληνίδα πρωταθλήτρια Ζωή Ανδρικοπούλου η οποία μάλιστα συμμετείχε και στον αγώνα των 5χλμ, κατακτώντας την πρώτη θέση.
Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια έφτασε την Παρασκευή, 15 Νοεμβρίου, στην Κύπρο κατά τη διάρκεια της άφιξη της Φλόγας του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας στη Λάρνακα και το Σάββατο, επισκέφτηκε μαζί με τα άλλα μέλη της Stoiximan Running Team, το Κέντρο Εγγραφής και Παραλαβής του Μαραθωνίου, που βρισκόταν στην Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών Λάρνακας, όπου παρέλαβε τον αριθμό συμμετοχής της.

«Στόχος μου να συμμετάσχω σε ένα Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα»

Το Γραφείο Τύπου της διοργάνωσης συνομίλησε με την Ελληνίδα αθλήτρια η οποία την προηγούμενη εβδομάδα έτρεξε στον κλασσικό Μαραθώνιο της Αθήνας. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια μεσαίων αποστάσεων Ζωή Ανδρικοπούλου, στις δικές της δηλώσεις είπε ότι χαίρεται ιδιαίτερα που βρίσκεται κάθε χρόνο στην διοργάνωση του Μαραθωνίου Λάρνακας, μαζί με το χορηγό της, Stoiximan.

« Ήταν μια ιδιαίτερα δύσκολη κούρσα αλλά φάνηκε ότι είμαι σε καλή κατάσταση», σημείωσε και πρόσθεσε ότι ο αγώνας της Λάρνακας ήταν ο τελευταίος της για φέτος.
«Θα μπω σε προετοιμασία και θα φύγω για Νότια Αφρική για ένα μήνα και μετά από το νέο έτος θα ξεκινήσω τους αγώνες στον κλειστό στίβο. Ο στόχος μου είναι να συμμετάσχω σε ένα Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Πιστεύω με πολύ δουλειά και προπόνηση, βήμα – βήμα θα τα καταφέρω», κατέληξε.

Η Ζωή Ανδρικοπούλου είναι πανελληνιονίκης στο αγώνισμα των 3000μ με φυσικά εμπόδια και 4η βαλκανιονίκης νεανίδων στο αγώνισμα των 1500μ. Στον 37ο Αυθεντικό Μαραθώνιο κατέλαβε τη δεύτερη θέση στη γενική κατάταξη και στα 5χλ, στο πλαίσιο του φετινού Μαραθωνίου Λάρνακας, κατέλαβε την πρώτη θέση.
Γραφείο Τύπου
Radisson Blu Διεθνούς Μαραθωνίου Λάρνακας

facebook
twitter
instagram
youtube