fbpx

Η Stoiximan υπερήφανος χορηγός του 3ου Radisson Blu Διεθνούς Μαραθωνίου Λάρνακας

Η Stoiximan υπερήφανος χορηγός του 3ου Radisson Blu Διεθνούς Μαραθωνίου Λάρνακας


Η Stoiximan έχει ως βασική αποστολή την στήριξη του ελληνικού και κυπριακού αθλητισμού και διοργανώσεων που προάγουν τον μαζικό αθλητισμό και προβάλλουν υψηλά κοινωνικά πρότυπα. Αναγνωρίζοντας την ευθύνη της ως η μεγαλύτερη εταιρεία διαδικτυακού στοιχηματισμού σε Ελλάδα και Κύπρο, δημιούργησε ένα ευρύ πρόγραμμα χορηγιών τόσο σε επίπεδο αθλητικών σωματείων, συλλόγων και εθνικών ομάδων, όσο και μεμονωμένων αθλητών και αθλητριών, στηρίζοντας έμπρακτα τον ελληνικό και κυπριακό αθλητισμό. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η ομάδα Stoiximan For Tokyo, καθώς η Stoiximan είναι δίπλα σε εκείνους που ονειρεύονται το μακρινό και φιλόδοξο ταξίδι προς το Τόκιο.
Σε αυτό το πλαίσιο, η Stoiximan στηρίζει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά τον Radisson Blu Διεθνή Μαραθώνιο Λάρνακας και θα βρίσκεται στο πλευρό των χιλιάδων αθλητών που αναμένεται να δώσουν το «παρών» την Κυριακή 17 Νοεμβρίου, στη Λάρνακα.
Ο Εκτελεστικός Διευθυντής του Radisson Blu Διεθνούς Μαραθωνίου Λάρνακας, κύριος Κώστας Ντάλτας δήλωσε σχετικά με τη συνεργασία: ” Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που μια εταιρεία σαν τη Stoiximan στηρίζει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά τον Radisson Blu Διεθνή Μαραθώνιο Λάρνακας. Η Stoiximan δεν είναι απλά η μεγαλύτερη στοιχηματική εταιρεία σε Ελλάδα και Κύπρο, αλλά έχει επιδείξει ένα τεράστιο έργο στον αθλητισμό στηρίζοντας ολυμπιονίκες όπως είναι ο Λευτέρης Πετρούνιας, η Κατερίνα Στεφανίδη, η ΄Αννα Κορακάκη και πολλούς άλλους έλληνες αθλητές με παγκόσμιες διακρίσεις”.

Από την πλευρά του ο Country Manager της Stoiximan στην Κύπρο, κύριος Άγγελος Χοντουλίδης τόνισε ότι “Στηρίξαμε τον Radisson Blu Διεθνή Μαραθώνιο Λάρνακας από τη «γέννησή» του και δεσμευτήκαμε ότι θα συνεχίσουμε να το κάνουμε για όσο καιρό χρειαστεί. Είναι βασική αρχή της Stoiximan να ανταποδίδει την αγάπη που της δείχνει η τοπική κοινωνία σε κάθε χώρα στην οποία δραστηριοποιείται κι όπως και τις προηγούμενες χρονιές έτσι και φέτος, η χορηγία θα συνδυαστεί και με κάποια σχετική δράση Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης”

Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας
Ο Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας θα διεξαχθεί την Κυριακή, 17 Νοεμβρίου 2019, με σημείο εκκίνησης την παραλία των Φοινικούδων. Οι διαδρομές ποικίλλουν και καλύπτουν κάθε ηλικία, καθώς επίσης και όλες τις αντοχές και αποστάσεις. Η πρώτη και βασική διαδρομή αποτελεί αυτή του Μαραθώνιου Δρόμου (42.195 χλμ.). Ακολουθούν οι διαδρομές του Ημιμαραθώνιου δρόμου (21.095 χλμ), των 10 χλμ, των 5 χλμ-εταιρικός, των 5 χλμ-ατομικός και 1 χλμ McDonald’sTM Kids Race 1km και το Fun Race 1km για τους ενήλικες.

Ο Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας έχει πιστοποιηθεί από την AIMS, τη Διεθνή Ένωση Μαραθωνίων Δρόμων και Μεγάλων Αποστάσεων, από τον πρώτο χρόνο διοργάνωσης του. Αποτελεί την πρώτη πράσινη διοργάνωση που πραγματοποιήθηκε ποτέ στην Κύπρο και αυτό τον καθιστά τον 1ο πράσινο Μαραθώνιο της Κύπρου.

Βραβεύσεις
Το 2018, έχει βραβευτεί με Χρυσό Βραβείο στα ελληνικά Sports Marketing Awards 2018, στην κατηγορία Ατομικά Αθλήματα και με Χάλκινο στην κατηγορία Running and live well, ενώ το 2019 έχει λάβει το Χρυσό Βραβείο στα Cyprus Tourism Awards 2019, στην κατηγορία Integrated Advertising Campaign και Χάλκινο στην κατηγορία Sports & Adventure.

facebook
twitter
instagram
youtube