fbpx

Ο Όμιλος G.A.P. VASSILOPOULOS στηρίζει για τρίτη φορά τον Radisson Blu Larnaka International Marathon

Ο Όμιλος G.A.P. VASSILOPOULOS  στηρίζει για τρίτη φορά  τον Radisson Blu Larnaka International Marathon

Ο Όμιλος G.A.P. Vassilopoulos ιδρύθηκε το 1964 με όραμα να εξυπηρετήσει την εμπορική κοινότητα παρέχοντας αλληλένδετες υπηρεσίες κάτω από την ίδια στέγη σαν «One-Stop-Shop». Μέσα από συνεχή ανάπτυξη, ο Όμιλος σήμερα κατατάσσεται μεταξύ των 25 κορυφαίων οργανισμών στην Κύπρο και παρέχει υπηρεσίες στους τομείς των  Logistics, στον Χρηματοοικονομικό τομέα αλλά και στον κλάδο της Φιλοξενίας και του Καταναλωτή. Ο Όμιλος G.A.P. Vassilopoulos εργοδοτεί πέραν των 1,000 ατόμων και δραστηριοποιείται μέσω 3,000 γραφείων/συνεργατών/σημείων πώλησης σε όλη την  Κύπρο, το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γερμανία, την Ιρλανδία το Βέλγιο, την Ολλανδία, το Λουξεμβούργο και το Ισραήλ.

Ο Όμιλος G.A.P Vassilopoulos αντιπροσωπεύει την Worldline | SIX Payment Services, μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες πληρωμών στην Ευρώπη με περισσότερους από 11.000 υπαλλήλους, εξυπηρετώντας πελάτες σε 33 διαφορετικές χώρες. Η Worldline | SIX Payment Services θα παρουσιάσει τις υπηρεσίες της στο πλαίσιο του Radisson Blu Διεθνούς Μαραθωνίου.

Η Worldline | SIX Payment Services αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους επεξεργαστές καρτών στην Ευρώπη και είναι ηγέτης στην αγορά της Ελβετίας, της Αυστρίας και του Λουξεμβούργου. Προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες σε παγκόσμια κλίμακα στους τομείς των συναλλαγών, εκκαθάρισης και διακανονισμού τίτλων, καθώς και οικονομικά στοιχεία και συναλλαγές πληρωμών. Η Worldline | SIX Payment Services αποτελεί μια αξιόπιστη, έμπιστη και ασφαλής επιλογή για κάθε είδους πληρωμή χρησιμοποιώντας την πιο σύγχρονη τεχνολογία για να εγγυηθεί τη ροή πληροφοριών και χρημάτων μεταξύ τραπεζών, εμπόρων, επενδυτών και παροχών υπηρεσιών. Ως ένας από τους κορυφαίους αποδέχτες καρτών στην Ευρώπη, εγγυάται την ασφαλή αποδοχή και  επεξεργασία καρτών και προσφέρει γρήγορο και ασφαλή διακανονισμό των κεφαλαίων σας.

Ο Όμιλος G.A.P. Vassilopoulos δίνει πάντα ιδιαίτερη βαρύτητα στην κοινωνική προσφορά και για αυτόν ακριβώς τον λόγο στηρίζει εκ νέου τον Radisson Blu Διεθνή Μαραθώνιο Λάρνακας.

Αναφορικά με τη συνεργασία, ο Εκτελεστικός Διευθυντής του Μαραθωνίου κύριος Κώστας Ντάλτας δήλωσε: «Η εμπιστοσύνη, την οποία μας δείχνει από την πρώτη στιγμή ο Όμιλος G.A.P Vassilopoulos μας τιμά ιδιαίτερα. Ελπίζουμε ότι αυτή η πετυχημένη συνεργασία θα συνεχιστεί για πολλά χρόνια ακόμα με αμοιβαία οφέλη».

Από την πλευρά του Oμίλου G.A.P Vassilopoulos  Ανδρέας Βασιλόπουλος, τόνισε: «O  Όμιλος G.A.P. Vassilopoulos powered by: Worldline | SIX Payment Services στα πλαίσια εταιρικής κοινωνικής ευθύνης είναι για 3η συνεχή χρονιά περήφανος χορηγός του Radisson Blu Larnaka International Marathon, ένα από τα μεγαλύτερα αθλητικά γεγονότα της Κύπρου.»

 

Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας

Ο Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας  θα διεξαχθεί την Κυριακή, 17 Νοεμβρίου 2019, με σημείο εκκίνησης την παραλία των Φοινικούδων. Οι διαδρομές ποικίλλουν και καλύπτουν κάθε ηλικία, καθώς επίσης και όλες τις αντοχές και αποστάσεις. Η πρώτη και βασική διαδρομή αποτελεί αυτή του Μαραθώνιου Δρόμου (42.195 χλμ.). Ακολουθούν οι διαδρομές του Ημιμαραθώνιου δρόμου (21.095 χλμ), των 10 χλμ, των 5 χλμ-εταιρικός, των 5 χλμ-ατομικός και 1 χλμ McDonald’sTM Kids Race 1km και το  Fun Race 1km για τους ενήλικες.

Ο Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας  έχει πιστοποιηθεί από την  AIMS, τη Διεθνή Ένωση Μαραθωνίων Δρόμων και Μεγάλων Αποστάσεων, από τον πρώτο χρόνο διοργάνωσης του. Αποτελεί την πρώτη πράσινη διοργάνωση που πραγματοποιήθηκε ποτέ στην Κύπρο και αυτό τον καθιστά τον 1ο  πράσινο Μαραθώνιο της Κύπρου.

 

Βραβεύσεις

Το 2018, έχει βραβευθεί με Χρυσό Βραβείο στα ελληνικά Sports Marketing Awards 2018, στην κατηγορία Ατομικά Αθλήματα και με Χάλκινο στην κατηγορία Running and live well, ενώ το 2019 έχει λάβει το Χρυσό Βραβείο στα Cyprus Tourism Awards 2019, στην κατηγορία Integrated Advertising Campaign και Χάλκινο στην κατηγορία Sports & Adventure. 

Στα ελληνικά Sports Marketing Awards 2019, ο Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας έχει κερδίσει συνολικά οκτώ  βραβεία, δυο χρυσά στις κατηγορίες Ατομικά Αθλήματα και Kids/Youth/Grassroots , πέντε αργυρά στις κατηγορίες Αθλητικός Τουρισμός, Αθλητικές Εγκαταστάσεις Ερασιτεχνικού/Μαζικού Αθλητισμού/Ακαδημίες, Running & Living Well,  Mobile Fan Experience και ένα χάλκινο στην Κατηγορία CSR.

Τέλος, στα πρώτα βραβεία διαφήμισης Carob Awards 2019, η ιστοσελίδα του Radisson Blu Διεθνή Μαραθωνίου Λάρνακας έχει κερδίσει Χάλκινο στην κατηγορία Website Design.

facebook
twitter
instagram
youtube