fbpx

Ο 1ος Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας καλωσορίζει τον οίκο Tag Heuer – επίσημο χρονομέτρη του αγώνα

Ο 1ος Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας καλωσορίζει τον οίκο  Tag Heuer – επίσημο χρονομέτρη του αγώνα

Με μεγάλη χαρά και ιδιαίτερη τιμή, ο 1ος Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας καλωσορίζει στη μεγάλη του οικογένεια τον παγκοσμίου φήμης οίκο Tag Heuer, ως επίσημο χρονομέτρη του μεγαλύτερου αθλητικού γεγονότος της χρονιάς.

Ο οίκος Tag Heuer, ένας από τους πρωταγωνιστές της συλλογής της εταιρείας Anastasios Stephanides & Son Luxury Goods Ltd, έχει την τιμή να ανακοινώσει ότι θα είναι υποστηρικτής του 1ου Διεθνή Μαραθώνιου Λάρνακας, ως ο επίσημος χρονομετρητής.

Η TAG Heuer θεωρείται μια από τις πιο καινοτόμες μάρκες της ελβετικής ωρολογοποιίας από το 1860. Από τότε η ελβετική μάρκα καινοτομεί διαρκώς, επινοώντας πρωτοποριακά ρολόγια για όλους αυτούς που λατρεύουν τις προκλήσεις. Σήμερα, συμπεριλαμβάνεται στις κυρίαρχες μάρκες κατασκευής ρολογιών παγκοσμίως.

Τα ρολόγια TAG Heuer ήταν πάντα συνυφασμένα με τον αθλητισμό, τη χρονομέτρηση και ιδιαίτερα με τους αγώνες ταχύτητας. Ήταν ο επίσημος χρονομέτρης σε μια σειρά από αξιόλογα αθλητικά γεγονότα όπως οι Ολυμπιακοί Αγώνες, οι αγώνες Formula 1, αγώνες αλπικού σκι, ιστιοπλοΐας και γκολφ. Οι εμπειρίες της εταιρείας TAG Heuer από τη χρονομέτρηση αθλητικών γεγονότων τη βοήθησαν να αναπτύξει εξαιρετικά αξιόπιστα και ακριβή ρολόγια και χρονογράφους, ικανοποιώντας τις πιο απαιτητικές συνθήκες ακρίβειας και αξιοπιστίας. Το κύρος, η απόδοση, η προχωρημένη τεχνολογία και απόλυτη αξιοπιστία είναι τα τέσσερα χαρακτηριστικά της TAG Heuer από την ίδρυσή της μέχρι σήμερα.

Με το σύνθημα #DontCrackUnderPressure, την Κυριακή, 19 Νοεμβρίου 2017, η TAG Heuer θα δώσει περήφανα το παρόν της στον 1ο Radisson Blu Διεθνή Μαραθώνιο Λάρνακας, για να χρονομετρήσει την αξιέπαινη αυτή προσπάθεια.

Ο 1ος Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας  συμπεριλαμβάνει: Μαραθώνιο Δρόμο (42.195 χλμ), Ημιμαραθώνιο δρόμο (21.095 χλμ), 10 χιλιομέτρων, 5 χιλιομέτρων – εταιρικός, 5 χιλιομέτρων – ατομικός και 1χιλιομέτρου Fun Race και Kids Race.

Τελείται υπό την αιγίδα και την στήριξη του Υπουργείου Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης, του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού, του Υπουργείου Μεταφορών, του Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού, του Υπουργείου Υγείας, του Επίτροπου Εθελοντισμού και Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων και της Επιτρόπου Περιβάλλοντος, της Αστυνομίας Κύπρου, της Πολιτικής Άμυνας, του Οργανισμού Νεολαίας και του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού (ΚΟΑ).

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές επισκεφθείτε τον επίσημο ιστότοπο: https://larnakamarathon.com/

 

facebook
twitter
instagram
youtube