fbpx

Σάρωσε ο Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας στα Sports Marketing Awards 2022 με 7 βραβεία!

Σάρωσε ο Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας στα Sports Marketing Awards 2022 με 7 βραβεία!

Σάρωσε με επτά συνολικά βραβεία στα Sports Marketing Awards 2022 ο Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας!

Δυναμική επιστροφή από τη διοργάνωση που έγινε θεσμός και που πλέον έχει λάβει συνολικά όλα αυτά τα χρόνια πέραν των 50 βραβείων, ως επιστέγασμα της συνεχούς προσπάθειας της Οργανωτικής Επιτροπής να παρουσιάσει ένα αψεγάδιαστο προϊόν στους λάτρεις των δρομικών αποστάσεων!

Ο 4ος Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας επανήλθε δυναμικά και διεξήχθη με απόλυτη επιτυχία στις 21 Νοεμβρίου 2021, σηματοδοτώντας την επιστροφή στην κανονικότητα. Επιτυχία που αντανακλάται και στις βραβεύσεις που λαμβάνει για την άρτια διεξαγωγή του, κερδίζοντας μάλιστα, επτά βραβεία στα Sports Marketing Awards 2022!

Συγκεκριμένα στην Τελετή Απονομής των Βραβείων, που πραγματοποιήθηκαν τη Δευτέρα 28 Μαρτίου 2022 στο Radisson Blu Park Hotel Αθηνών, ο Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας απέσπασε τα εξής βραβεία:

  • GOLD στην κατηγορία Best Sports Strategy for Sales
  • 3 SILVER στις κατηγορίες Running & Live Well, Best Sports-Related Covid 19 Response by a Brand και Best Overall Presence in Social Media
  • 3 BRONZE στις κατηγορίες Best Sports-Related CSR Campaign /Activity, Αθλητικός Τουρισμός και Best Live Event Coverage.

Τι είναι τα Sports Marketing Awards 2022; Πρόκειται για τα επιχειρηματικά βραβεία που διοργάνωσε για πέμπτη χρονιά η BOUSSIAS, τιμώντας τα κορυφαία Sports Marketing Clubs, Brands και Agencies της χρονιάς. Πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής ήταν ο θρυλικός Παναγιώτης Γιαννάκης! Στην τελετή παραβρέθηκαν περισσότερα από 150 στελέχη και προσωπικότητες του χώρου, μεταξύ των οποίων και ο Έλληνας Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης.

facebook
twitter
instagram
youtube