fbpx

Τα PUBLIC στο πλευρό του Radisson Blu Διεθνή Μαραθωνίου Λάρνακας για τέταρτη χρονιά

Τα PUBLIC στο πλευρό του Radisson Blu Διεθνή Μαραθωνίου Λάρνακας για τέταρτη χρονιά

Τα Public στηρίζουν για τέταρτη χρονιά τον Radisson Blu Διεθνή Μαραθώνιο Λάρνακας, επισφραγίζοντας έτσι την επιτυχημένη συνεργασία των πρώτων τριών διοργανώσεων. 

Με τη συμμετοχή τους τα Public αποδεικνύουν για μια ακόμη φορά ότι βρίσκονται στην καρδιά της ψυχαγωγικής και αθλητικής δραστηριότητας, ενώ προβάλουν το δραστήριο και υγιεινό τρόπο ζωής.

Στα Public ο καθένας μπορεί να βρει όλα τα wearables που χρειάζεται ένας δρομέας για να καταφέρει να ολοκληρώσει με επιτυχία τη διαδρομή. Η μεγάλη ποικιλία περιλαμβάνει smartwatches και activity trackers για μικρούς και μεγάλους. Επίσης, οι δρομείς στα Public μπορούν να βρουν βιβλία με χρήσιμες διατροφικές και προπονητικές συμβουλές για τακτικές και μυστικά που θα χρησιμεύσουν πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τον αγώνα. 

Τα Public

Τα Public, αποτελούν την πρώτη επιλογή για τον κύπριο καταναλωτή που αναζητά ποικιλία, ποιότητα και υψηλή τεχνολογία. Τα καταστήματα Public προσφέρουν μοναδική αγοραστική εμπειρία και ανεπανάληπτη ατμόσφαιρα, ενώ δίνουν την ευκαιρία στους καταναλωτές να δοκιμάσουν live την μεγάλη γκάμα προϊόντων, πλήθος επώνυμων παιχνιδιών και τη μεγαλύτερη συλλογή βιβλίων στην Κύπρο. 

Τα καταστήματα Public μπορείτε να τα βρείτε σε όλες τις πόλεις της Κύπρου. Στη Λάρνακα, βρίσκεται στο ολοκαίνουργιο Metropolis Mall.

4ος Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας

Ο 4ος Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας  θα διεξαχθεί την Κυριακή, 21 Νοεμβρίου 2021,  με  σημείο  εκκίνησης  την  παραλία των Φοινικούδων.  Οι  διαδρομές  ποικίλλουν  και καλύπτουν κάθε ηλικία, καθώς επίσης και όλες τις αντοχές και αποστάσεις. Η πρώτη και βασική διαδρομή είναι αυτή του Μαραθώνιου Δρόμου (42.195 χλμ.). Ακολουθούν οι διαδρομές του Ημιμαραθώνιου δρόμου (21.095 χλμ), των 10 χλμ, των 5 χλμ-εταιρικός, των 5 χλμ-ατομικός και 2,5 χλμ McDonald’sTM Teens Race και το Fun Race 1km για τους ενήλικες.

Ο Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας  έχει πιστοποιηθεί από την AIMS, τη Διεθνή Ένωση Μαραθωνίων Δρόμων και Μεγάλων Αποστάσεων, από τον πρώτο χρόνο διοργάνωσης του. Αποτελεί την πρώτη πράσινη διοργάνωση που πραγματοποιήθηκε ποτέ στην Κύπρο και αυτό τον καθιστά τον 1ο  πράσινο Μαραθώνιο της Κύπρου. Στον 3ο Radisson Blu Διεθνή Μαραθώνιο Λάρνακας, ο οποίος έγινε τις 17 Νοεμβρίου 2019, συμμετείχαν περισσότεροι από 10 χιλιάδες  δρομείς  από  85  χώρες.  H  διοργάνωση  του  Radisson  Blu  Διεθνούς  Μαραθωνίου Λάρνακας έχει βραβευθεί με περισσότερα από 40 βραβεία σε Κύπρο και εξωτερικό. 

facebook
twitter
instagram
youtube