fbpx

Το OMEGA θα μεταδώσει απευθείας (Live) τον 4ο Radisson Blu Διεθνή Μαραθώνιο Λάρνακας

Το OMEGA θα μεταδώσει απευθείας (Live) τον 4ο Radisson Blu Διεθνή Μαραθώνιο Λάρνακας

O Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας περήφανα ανακοινώνει την συμφωνία του για άλλη μια χρονιά με τον τηλεοπτικό σταθμό OMEGA, για την τηλεοπτική κάλυψη της σπουδαίας διοργάνωσης την Κυριακή 21 Νοεμβρίου.

Το OMEGA θα βρεθεί στην καρδιά της διοργάνωσης και με ζωντανή μετάδοση για δύο ώρες θα μεταφέρει τον παλμό του μαραθωνίου σε όλους όσοι δεν θα μπορέσουν να δηλώσουν παρόντες στον Radisson Blu Διεθνή Μαραθώνιο Λάρνακας. Μέσω της κάλυψης του OMEGA θα μπορούν όλοι να ζήσουν και να συμμετάσχουν στη μεγάλη φιέστα του αθλητισμού, μέσα από τους τηλεοπτικούς τους δέκτες. 

Το μεσημέρι της Κυριακής και για δύο ώρες, από τις 11.00 ως τις 13.00, το OMEGA θα μεταδίδει live όλα όσα θα συμβαίνουν στη Λάρνακα κατά τη διάρκεια του Μαραθωνίου. Ζωντανή μετάδοση, πλούσια ενημέρωση με live συνεντεύξεις και αναλυτική παρουσίαση όσων θα διαδραματίζονται εκείνη τη στιγμή.

Συντονιστείτε στο OMEGA για να ζήσετε μαζί μας την εμπειρία του Radisson Blu Διεθνούς Μαραθωνίου Λάρνακας την Κυριακή 21 Νοεμβρίου!

4ος Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας

Ο 4ος Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας  θα διεξαχθεί την Κυριακή, 21 Νοεμβρίου 2021, με σημείο εκκίνησης την παραλία των Φοινικούδων. Οι διαδρομές ποικίλλουν και καλύπτουν κάθε ηλικία, καθώς επίσης και όλες τις αντοχές και αποστάσεις. Η πρώτη και βασική διαδρομή είναι αυτή του Μαραθώνιου Δρόμου (42.195 χλμ.). Ακολουθούν οι διαδρομές του Ημιμαραθώνιου δρόμου (21.095 χλμ), των 10 χλμ, των 5 χλμ-εταιρικός, των 5 χλμ-ατομικός και 1 χλμ McDonald’sTM Kids Race 1km και το Fun Race 1km για τους ενήλικες.

Ο Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας  έχει πιστοποιηθεί από την AIMS, τη Διεθνή Ένωση Μαραθωνίων Δρόμων και Μεγάλων Αποστάσεων, από τον πρώτο χρόνο διοργάνωσης του. Αποτελεί την πρώτη πράσινη διοργάνωση που πραγματοποιήθηκε ποτέ στην Κύπρο και αυτό τον καθιστά τον 1ο  πράσινο Μαραθώνιο της Κύπρου. Στον 3ο Radisson Blu Διεθνή Μαραθώνιο Λάρνακας, ο οποίος έγινε τις 17 Νοεμβρίου 2019, συμμετείχαν περισσότεροι από 10 χιλιάδες δρομείς από 85 χώρες. H διοργάνωση του Radisson Blu Διεθνούς Μαραθωνίου Λάρνακας έχει βραβευθεί με περισσότερα από 40 βραβεία σε Κύπρο και εξωτερικό. 

facebook
twitter
instagram
youtube